Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a prelungit termenul pentru depunerea proiectelor de manuale școlare

Termenul de depunere a proiectelor de manuale şcolare în sesiunea a II-a de evaluare pentru anul şcolar 2018 - 2019, învăţământ primar şi gimnazial, se prelungeşte cu 10 zile, precizează Ministerul Educației.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2018 - 17:11

Astfel, noua dată până la care acestea pot fi depuse la Registratura Ministerului Educaţiei Naţionale este 18 mai.

Lista disciplinelor de studiu pentru care s-a organizat a doua sesiune va fi completată în funcţie de rezultatele finale ale primei sesiuni, se arată în comunicat.

În prima sesiune au fost depuse 144 de proiecte de manuale şcolare, vizând 83 de discipline din planurile-cadru pentru clasele I - VI (45 din ciclul primar şi 38 din ciclul gimnazial).

"Proiectele de manuale şcolare admise după încheierea tuturor sesiunilor de evaluare/reevaluare vor fi supuse unui proces de avizare ştiinţifică, realizat de un cadru didactic din învăţământul superior, specialist în domeniul/disciplina pentru care a fost propus fiecare proiect. Avizarea proiectelor de manuale şcolare aprobate după prima etapă se încheie vineri, 11 mai", precizează sursa citată.

Comentarii