12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialRetrospectiva TIB 2018

Retrospectiva TIB 2018

Stimați expozanți,

 

TIB – TÂRGUL TEHNIC INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI 2018, una dintre cele mai importante manifestări expoziționale cu profil tehnic din România, a găzduit timp de 4 zile, la ROMEXPO, soluții tehnice și tehnologice pentru robotică, inginerie mecanică, electrică și auto, electronică și comunicații, IT. 

 

Vă mulțumim pentru implicarea de care dați dovadă în afirmarea internațională a industriei românești și pentru fidelitatea față de TIB, singurul eveniment tehnic românesc certificat la nivel internațional de către Asociația Globală a Industriei de Târguri – UFI și înclus, astfel, în rândul târgurilor tehnice de prestigiu din lume.

 

TÂRGUL TEHNIC INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI 2018 a reunit 79 de companii expozante, 61 fiind din România, iar 18 din străinătate. Gradul de internaționalizare a expoziției a fost de 23%.

 

TIB 2018, organizat în pavilion B1 și pe platforma exterioară 11 a Centrului Expozițional ROMEXPO, s-a desfășurat pe o suprafaţă expoziţională de peste 4.000 de mp și a atras un număr de 2.000 de vizitatori.

 

Produsele și serviciile prezentate, activitățile conexe care s-au desfășurat pe parcursul celor 4 zile, abordarea inovativă, precum și atmosfera profesionistă, au fost elementele care au contribuit în mod direct la succesul celei de-a 44-a ediții a TÂRGULUI TEHNIC INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI.

 

La TIB au participat companii renumite din domeniul tehnic, care au expus tehnologii și echipamente industriale performante: tehnologii laser, robotică, mașini unelte și mașini industriale multifuncționale, produse cu design inovativ, pompe, compresoare și echipamente hidraulice, produse IT și de software.

 

Evenimentul a fost dedicat tuturor specialiştilor interesaţi de noutăţile şi tendinţele apărute la nivel mondial, în domeniile: robotică, inginerie mecanică, electrică şi auto, electronică şi comunicaţii, IT şi software, echipamente, tehnologii si materii prime pentru producţia şi prelucrarea maselor plastice, metalurgie, echipamente hidraulice, transport şi depozitare.

 

Totodată, vizitatorii au participat la prezentările şi demonstraţiile de maşini şi echipamente care asigură o creştere rapidă a productivităţii în domeniul industrial. De asemenea, cei prezenți au aflat care sunt soluţiile inovative din domeniul tehnologiei senzorilor și au fost atrași de zona robotică.

 

TÂRGUL TEHNIC INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI 2018  în mass-media:

 

•   TV:  TV – ANTENA 1, ANTENA 3, TVR, DIGI 24, REALITATEA TV, B1 TV

•   Radio: RADIO ROMANIA ACTUALITATI, RADIO ZU, SKY FM

Online: evz.ro, capital.ro, realitatea.net, adevarul.ro, stirileprotv.ro, digi24.com, mediafax.ro, zf.ro, businessmagazin.ro, manager.ro, economica.net; Social Media și Social Media.

 

Așadar, ediția din 2018 a TIB a reprezentat cea mai vizibilă platformă de expunere a companiilor care au soluții tehnice și tehnologice pentru robotică, inginerie mecanică, electrică și auto, electronică și comunicații, IT.

 

Concomitent cu TÂRGUL TEHNIC INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI, la ROMEXPO s-a desfăşurat şi salonul de invenţii şi inovaţii – INVENTIKA. Evenimentul a fost destinat inventatorilor, cercetătorilor, academicienilor şi tuturor celor pasionați de domeniul inventicii.

 

Cu acest prilej, vă anunțăm că anul 2019 vine cu un parteneriat strategic pentru toată industria grea: METAL SHOW & TIB. Cele mai cunoscute două evenimente dedicate tehnicii se alătură în perioada 14-17 Mai 2019 și formează cea mai puternică reprezentare pentru domeniul de profil din România.

 

Vă invităm să participați la evenimentul METAL SHOW & TIB și să fiți parte din cea mai mare platformă de business networking din zona prelucrarii metalelor, tehnologiei și echipamentelor industriale. Lideri importanți din industrie vor fi prezenți la METAL SHOW & TIB, iar dumneavoastră aveți șansa să identificați potențiali clienți.

 

La METAL SHOW & TIB 2019 aveți ocazia să vă întâlniți cu factori de decizie din domeniu, să lansați produse inovative, să descoperiți noi oportunități și să construiți parteneriate durabile. Vă așteptăm să ne fiți alături în acest proiect inedit!

 

Găsiți detalii despre modalitate de înscriere la eveniment pe: www.metalshow-tib.ro

 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă