Restricţii menţinute pe patru drumuri naţionale, din cauza alunecărilor de teren

Restricţiile de circulaţie sunt menţinute pe patru drumuri naţionale din ţară, din cauza alunecărilor de teren, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2018 - 08:49

Din cauza inundaţiilor din ultima perioadă care au dus la alunecări de teren, afectând partea carosabilă, se menţin restricţiile de circulaţie pe DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău, unde este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe DN22 Smârdan - Măcin, judeţul Tulcea, unde este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, pe DN76 Oradea - Vârfurile, judeţul Bihor, se circulă pe un singur fir, alternativ la kilometrul 86+400 de metri, iar pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

De asemenea, din cauza lucrărilor de reparaţii executate la partea carosabilă până la sfârşitul lunii mai 2018, în judeţul Vâlcea, pe DN7 (şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti, între kilometrii 0 şi 2), circulaţia autovehiculelor este deviată prin oraşul Călimăneşti.

La această oră nu sunt înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme însemnate de fluenţă a traficului.

Comentarii