Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de Crăciun, pe autostrăzi şi drumuri naţionale

Vehiculele de mare tonaj, altele decât cele destinate transportului de persoane, nu vor putea circula pe anumite tronsoane din drumurile naţionale şi autostrăzi în zilele de 24, 25 şi 26 decembrie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.12.2017 - 10:31

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, sâmbătă, că potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în baza prevederilor HG nr. 1777/2004, în zilele de 24, 25 şi 26 decembrie 2017, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisă pe trei sectoare de drum.

Duminică, 24 decembrie, între orele 16 – 22, iar luni, 25 decembrie şi marţi, 26 decembrie, între orele 06.00 – 22.00, vehiculele de mare tonaj nu vor putea circula pe Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie A2 cu Centura Bucureşti) – Fundulea - Lehliu (intersecţie A2 cu DN3) - Feteşti (intersecţie A2 cu DN3B) - Cernavodă (intersecţie A2 cu DN3) - Murfatlar (intersecţie A2 cu DN3); pe DN7 Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (intersecţie DN7 cu DN1) şi pe DN39 Agigea (intersecţie DN39 cu DN39A) - Mangalia (intrare municipiu).

Pe autostrada A2, restricţia se aplică vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN7 şi DN39, celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, potrivit IGPR. Cei care nu vor respecta restricţiile vor fi sancţionaţi cu amendă.

Comentarii

loading...