Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de circulaţie în Capitală, cu ocazia evenimentului "Zilele Bucureştiului"

Traficul rutier va fi restricţionat în perioada 21-23 septembrie, în zona Parlamentului, când va avea loc un eveniment cultural artistic denumit "Zilele Bucureştiului", în Piaţa Constituţiei, informează Brigada Rutieră.

Share

Rl online 0 comentarii

10.09.2018 - 12:28

Astfel, se va restricţiona traficul rutier pe 11 septembrie, orele 7.00 - 26 septembrie, orele 23.00, pe durata amenajărilor, pe banda III adiacentă Pieţei Constituţiei (aferentă celor două bretele: bretea Parchet şi bretea Ministerul de Finanţe).

Pe 19 septembrie, orele 6.00 - 25 septembrie, orele 6.00, va fi restricţionată circulaţia pe banda I de pe Bd. Libertăţii, sensul de deplasare dinspre Bd. Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie, iar pe 21 septembrie, orele 17.00 - 24 septembrie, orele 6.00, pe Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi pe Bd. Libertăţii, tronsonul cuprins între Bd. Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Comentarii

loading...