Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regizorul Lucian Pintilie va fi înmormântat sâmbătă la Cimitirul Bellu Ortodox

Regizorul Lucian Pintilie va fi înmormântat sâmbătă, la ora 12,00, la Cimitirul Bellu Ortodox, informează site-ul UNITER. Regizorul Lucian Pintilie, în vârstă de 84 de ani, a murit miercuri, la ora 21,00, la Spitalul Elias din Capitală.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2018 - 22:46

Regizorul Lucian Pintilie va fi înmormântat sâmbătă, la ora 12,00, la Cimitirul Bellu Ortodox, informează site-ul UNITER.

"UNITER îşi exprimă tristeţea la plecarea Maestrului Lucian Pintilie şi anunţă cu adâncă reverenţă că trupul neînsufleţit al inegalabilului regizor de teatru şi film va fi depus vineri, 18 mai, între orele 10,00 şi 16,00, la Sala 'Liviu Ciulei' a Teatrului Bulandra", se arată pe site-ul uniunii.

Regizorul Lucian Pintilie, în vârstă de 84 de ani, a murit miercuri, la ora 21,00, la Spitalul Elias din Capitală. El se internase duminică, în stare foarte gravă, în contextul acutizării unor afecţiuni cronice.

Comentarii

loading...