Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Radio Cluj

Referendumul pentru familie este cu o zi înainte de Evaluarea Naţională. Părinții sunt nemulțumiți

Referendumul pentru familie este propus să se desfășoare în România la data de 10 iunie 2018, în condițiile în care a doua zi, pe 11 iunie, este programată prima probă a Evaluării Naţionale pentru clasa a VIII-a.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

04.05.2018 - 13:21

Federaţia Asociaţilor de Părinţi solicită ministrului Educaţiei, Valentin Popa, să intervină pentru schimbarea datei referendumului pentru familie, care este propus pentru 10 iunie, deoarece a doua zi, pe 11 iunie, are loc prima probă a Evaluării Naţionale pentru clasa a VIII-a, informează Mediafax.

"Având în vedere că Evaluarea Naţională va avea loc, conform ordinului de ministru, în data 11 iunie, vă rugăm să acţionaţi în consecinţă şi să transmiteţi la nivelul autorităţilor competente că este nevoie de schimbarea datei pentru referendumul menţionat", reiese dintr-o notă transmisă ministrului Educaţiei de către Federaţia Naţională a Asociaţilor de Părinţi.

Această solicitare vine în contextul în care pentru pregătirea unui referendum este nevoie de blocarea mai multor săli de clasă pentru amenajarea urnelor de vot, ceea ce ar însemna un dezavantaj pentru elevii care urmează să susţină Evaluarea Naţională.

Comentarii

loading...