Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

RADET recunoaște. Energia termică în București este "sub parametri"

În cel puțin două dintre cele șase sectoare ale Municipiului București, locuitorii au probleme cu apa caldă și cu căldura din apartamente.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.11.2019 - 10:25

Reprezentanții companiei RADET au anunțat, printr-un mesaj postat pe internet, că în Capitală agentul termic este livrat, în unele cartiere, “sub parametri”, anunță TVR.

Mesajul RADET intervine după ce locuitori din Sectoarele 2 și 5 s-au plâns că au probleme cu apa caldă menajeră și cu încălzirea, în ultimele zile, după ce temperatura exterioară a coborât, noaptea, în București, până la 0 grade Celsius.

Comentarii