Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Radet ar avea asigurat tot combustibilul necesar pentru sezonul rece

Radet are asigurat întreg combustibilul necesar pentru această iarnă, a dat asigurări secretarul de stat în Ministerul Energiei, Doru Vişan, după ce Elcen a negociat cu Romgaz cantităţile necesare.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2019 - 12:47

"Cum trecem această iarnă? Contractul de gaz: aveţi asigurat întreg combustibilul necesar pentru această iarnă. Elcen a reuşit să negocieze cu Romgaz cantităţile necesare, în integralitate, acoperind şi problema dezechilibrelor pe care le generează variaţiile de temperatură.

Este un contract bun, un contract corect, care asigură stabilitate pentru această iarnă. (...) Avem toate condiţiile şi vă garantez că nu vă vom crea nicio dificultate în asigurarea energiei termice necesare pentru populaţie", a spus el.

Precizările au fost făcute în cadrul unei întâlniri dintre premierul demis Viorica Dăncilă, primarul general Gabriela Firea şi reprezentanţi ai sindicatului Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice, pe tema asigurării cu apă caldă şi căldură a Capitalei, precum şi a legislaţiei privind energia termică.

Comentarii

loading...