Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Psihologii oferă gratuit consiliere pentru persoanele în carantină și în izolare

Cadrele didactice, masteranzii și absolvenții Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Spiru Haret au luat inițiativa de a oferi voluntar consiliere psihologică în perioada crizei coronavirusului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.03.2020 - 12:05

Ședințele de consiliere psihologică "vor avea loc la distanță, prin mijloacele tehnice disponibile pacienților aflați în în carantină sau auto-izolare (telefon, aplicații de video-call)", anunță un comunicat transmis, luni, de Universitatea "Spiru Haret" din București.

"Pentru toți românii, echilibrul emoțional va fi extrem de important în gestionarea cu succes a acestei perioade de izolare. Dar mai ales cei care se află în carantină sau auto-izolare au nevoie de ajutor pentru a-și păstra sănătatea psihică și emoțională", precizează comunicatul.

Comentarii

loading...