Ludovic Orban și Nicușor Dan (Foto: Inquam Photos)

PSD și USR PLUS au respins bugetul Capitalei. Nicușor Dan le cere celor de la USR să facă ei bugetul

Cu o majoritate de voturi provenite de la USR PLUS și de la PSD, Consiliul General al Municipiului București a respins, miercuri, proiectul de buget al Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.04.2021 - 15:20

Cu o majoritate de voturi provenite de la consilierii USR PLUS și de la PSD, Consiliul General al Municipiului București a respins, miercuri, 28 aprilie, proiectul de buget al Capitalei pe anul 2021. În favoarea proiesctului de buget au votat doar consilierii PNL și PMP.

Consilierii USR PLUS ar fi votat alături de PSD, împotriva proiectului, ca o formă de presiune asupra primarului general, Nicușor Dan, pentru ca acesta să-i acorde drept de semnătură, adică o putere mai mare, viceprimarului Horia Tomescu (USR PLUS).

"Consilierii generali USR PLUS au decis să nu mai susţină bugetul, el obţinând doar voturile PNL şi PMP în şedinţa de azi. Având în vedere această situaţie, aştept de la USR PLUS propria variantă de buget, care să respecte pe deplin obiectivele de investiţii deja discutate, viziunea de dezvoltare pe care o susţinem împreună şi dorinţele bucureştenilor şi, în acelaşi timp, să nu arunce Primăria Capitalei în incapacitate de plată", a anunțat, printr-un mesaj postat pe internet, primarul general, Nicușor Dan.

Primarul general a lipsit de la ședința de miercuri a CGMB, întrucât este în izolare la domiciliu.

Comentarii