Foto: Arhivă

Protestatarii să se gândească la cei pe care pot să îi pună în pericol, cere primarul Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, le-a cerut persoanelor care protestează în București "să se gândească la cei pe care pot să îi pună în pericol".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.03.2021 - 11:21

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, le-a cerut, marți, persoanelor care protestează în București "să se gândească la cei pe care pot să îi pună în pericol".

Primarul general a făcut acest apel în contextul protestelor neautorizate care s-au desfășurat, luni și în noaptea de luni spre marți, în centrul Capitalei.

"Evident că oricine are dreptul să-şi expună opinia în democraţie. Evident că oricine are dreptul să protesteze împotriva deciziilor autorităţilor, însă îi rog pe cei care o fac să o facă fără violenţe şi să o facă gândindu-se la cei pe care pot să îi pună în pericol", a explicat Nicușor Dan, marți dimineață, la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Primarul general a făcut un nou apel pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară decise de autorități.

"Suntem în criză sanitară, aproape în fiecare zi avem peste o mie de noi persoane în Bucureşti infectate cu acest virus şi este nevoie de efortul nostru al tuturor pentru a trece de această perioadă dificilă. Pe măsură ce vaccinarea înaintează, probabil că vom fi mult mai bine, în două luni. E nevoie de efortul nostru pentru acest interval", a declarat primarul general, Nicușor Dan.

Comentarii