Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Protest național în Parcul Izvor împotriva modificărilor Legilor Justiţiei: Sunt făcute pentru hoți

Peste 100 de persoane, venite din mai multe zone ale ţării, protestează marţi, în Parcul Izvor, vizavi de Palatul Parlamentului, împotriva modificărilor la Legile Justiţiei, informează agerpres.ro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2018 - 11:40

"Sunt făcute în favoarea hoţilor, sunt făcute în favoarea lor. (...) Trebuie refăcute ca să fie hoţii la puşcărie. Nu trebuie să tolerăm corupţia", a spus unul dintre manifestanţi, Costel Bencea, din Craiova.

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Toţi pentru Justiţie. Clujul spune NU corupţiei", "Oligarhia conduce România", "E lucru ştiut, poporul român e milostiv. Fie-vă puşcăria uşoară!", "Vâlcea este aici! Avem datoria morală să ne apărăm ţara!", "Vreţi să ne ciordiţi şi viitorul", "Suntem generaţia care şi-a condus Regele la capelă şi pe voi la puşcărie", "PSD. Partidul salvaţi deţinuţii".

Unii dintre manifestanţi flutură drapelul României sau suflă în vuvuzele. La difuzor au fost puse mai multe melodii, printre care "România trezeşte-te" şi "Imnul golanilor". Manifestanţii scandează "PSD - Ciuma Roşie", "DNA să vină să vă ia!" şi "Justiţie, nu corupţie!".

Protestatarii au început să se strângă în jurul orei 10,00.

Comentarii

loading...