Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Protest la o unitate medicală de prestigiu din România, din cauza sporurilor reduse

Peste 100 de angajaţi ai Institutului Inimii din Cluj-Napoca au declanşat, miercuri dimineaţă, un protest spontan cu încetarea lucrului, nemulţumiţi de reducerea sporurilor, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

18.04.2018 - 11:27

Angajaţi, asistente şi infirmiere s-au adunat în faţa Institutului Inimii şi aşteaptă un răspuns din partea conducerii unităţii.

Directorul medical al Institutului Inimii, Adrian Molnar, a declarat, pentru Mediafax, că s-au făcut demersuri la Ministerul Sănătăţii privind sporurile angajaţilor şi se aşteaptă soluţii.

"Este un protest spontan legat de situaţia sporurilor declanşat de asistente şi infirmiere. Noi nu putem asigura sporurile pe care le merită deoarece nu ne ajung fondurile. Am trimis la Bucureşti, la Ministerul Sănătăţii, situaţia din care rezultă că nu ne ajunge bugetul pentru sporurile pe care le putem acorda, care sunt sub ceea ce au avut până acum angajaţii", a spus Molnar.

Mai multe proteste similare au avut loc, în ultimele zile, la unităţi sanitare din ţară.

Comentarii