Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest în Piața Victoriei. Trafic deviat

Aproximativ două mii de oameni protestează, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Victoriei din Capitală, manifestanţii solicitând demisia premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2018 - 21:39

UPDATE: Poliţia a închis traficul pe bulevardul Kiseleff, după ce numărul protestatarilor din Piaţa Victoriei a ajuns la câteva mii.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, s-a aplicat deviere de la bd. Arhitect Ion Mincu până la Piaţa Victoriei şi de la Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei.

Protestatarii continuă să vină în număr mare în Piaţa Victoriei şi afişează lozinci antiguvernamentale şi de aprobare a condamnării în instanţă a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Cei prezenţi strigă "Demisia, demisia!", "Nu vrem să fim o naţie de hoţi!" şi "DNA să vină să vă ia!", iar pe pancarte se pot citi mesaje precum: "Jos labele de pe Justiţie", "Citi-v-am la Rahova", "Dragnea paznic la independenţa justiţiei", "Fără penali în sistemul bugetar. Anticipate".

În centrul pieţei se află o camionetă dotată cu megafoane, de unde se dă tonul scandărilor şi se face apel la evitarea violenţei.

Traficul rutier a fost deviat de la Bulevradul Arhitect Ion Mincu/Kiseleff până la Piaţa Victoriei şi de la Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. "Liviu Dragnea merita 7 ani cu executare, asa cum au vrut procurorii, nu doar 3 ani. Dar acum să nu-l facem pe el responsabil pentru toate relele din această ţară, deşi nu este străin de aceste rele. Voi protesta mereu faţă de neregulile din România. Sunt foarte nemulţumită de ce se întâmplă, de situaţia pensiilor, de sănătate în timp ce ei îşi fac tot felul de drepturi viagere, iar noi rămânem de căruţa", a declarant un protestatar, citat de Mediafax.

Comentarii

loading...