Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest eșuat la Buzău

Protestul organizat în Buzău a eşuat după ce din sutele de persoane care erau aşteptate să particite au venit doar 50.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

Actualizat: 08.11.2020 - 21:47

Protestul a început în parcarea unui hipermarket, iar apoi s-a mutat în centrul orașului. Protestatarii au scandat  ”Libertate!” şi ”Toate partidele fac iar mizerie!”, iar apoi aceștia au strigat ”Vrem la şcoală”, după apariţia a doi copii cu pancarde pe care era scris acest mesaj, potrivit news.ro.

Tinerii veniţi să protesteze au fost majoritatea cu vârste de până în 30 de ani. Aceștia au mers în centrul oraşului unde au intonat, de pe telefoane, câteva versuri ale Imnului naţional şi au scandat „Libertate!” şi „Toate partidele fac iar mizerie!”

 

Citește totul despre:

#protest #buzău

Comentarii