Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Programul “Șansă pentru cuplurile infertile”, întârziat de protecția datelor personale

Data de începere a înscrierilor în programul "FIV- o şansă pentru cuplurile infertile" se decalează de pe 4 iunie pe 14 iunie, ca urmare a implementării, începând cu 25 mai, a legislaţiei privind datele cu caracter personal.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.06.2018 - 20:08

"Etapa de selecţie publică a farmaciilor şi unităţilor sanitare specializate în fertilizarea in vitro, organizată de către emitentul de vouchere, va avea loc în perioada 4-8 iunie 2018. În perioada 8-14 iunie se vor analiza şi valida dosarele depuse de către participanţii la selecţie", se arată într-un anunţ postat vineri pe site-ul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).
Consiliul General al Capitalei a adoptat în martie un proiect de hotărâre privind acordarea a 13.800 de lei cuplurilor infertile pentru proceduri de fertilizare in vitro.
În hotărârea adoptată pe 28 martie se arată că bugetul multianual al programului va fi de 13.800.000 de lei pentru perioada iunie 2018 - decembrie 2019 pentru un număr estimat de 1.000 de beneficiare. 

Comentarii

loading...