Foto Arhiva

Probleme mari la stadionul din Craiova, inaugurat în urmă cu câteva luni

Inaugurat în noiembrie, stadionul "Ion Oblemenco" are parte deja de primele probleme.

Share

Rl online 0 comentarii

05.04.2018 - 13:34

Într-o ierarhie realizată recent de un site din Polonia, stadionul din Bănie a fost plasat pe locul al patrulea, într-o companie selectă, depăşind inclusiv Wanda Metropolitano din Madrid, pe care se va juca finala Ligii Campionilor din 2019. În calcul au fost luate doar stadioanele inaugurate în 2017.

După ce starea gazonului a fost aspru criticată de fotbaliști și mass-media, a venit rândul structurii arenei să aibă de suferit, după cum se arată pe pagina de Facebook "Craiova Cetatea Banilor". Lucrurile ar putea să pună în pericol securitatea fanilor; dacă nu în acest moment, în viitor. Iar dacă luăm în calcul că stadionul a fost inaugurat în toamnă, lucrurile capătă o altă dimensiune. Nu putem decât să ne întrebăm în ce stadiu va fi arena peste 10 sau 15 ani.

"Poate unii dintre dumneavoastră, mai țineți minte că anul trecut am semnalat niște stâlpi dezaxați la Inelul Perimetral de la Stadionul Nou din Craiova? La nici 6 luni de atunci, iată că eforturile excentrice au solicitat betonul "de calitate" până la distrugere ! Grinzile s-au fisurat ! Armăturile sunt deja dezvelite, deci în parte nu îşi mai îndeplinesc rolul ! În plus sunt expuse la coroziune", notează oltenii, pe pagina de Facebook "Craiova Cetatea Banilor", anunță Digisport.ro.

Stadionul Ion Oblemenco are o capacitate de 30983 de locuri şi a costat aproximativ 52 de milioane de euro.

Comentarii