Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Principelul Nicolae i-au curs șiroaie de lacrimi pe obraz, la funeraliile regelui Mihai

Prințul Nicolae pare unul dintre cei mai îndurerați membri ai familiei regale. Acesta nu și-a dezlipit ochii de la sicriul bunicului său, iar lacrimile i-au curs șiroaie, profund îndurerat de pierderea celui pe care l-a admirat atât de mult.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 16.12.2017 - 15:30

Pe 16 decembrie, capete încoronate, politicieni și mii de oameni de rând au venit să-și ia rămas bun de la Maiestatea Sa. A fost o ceremonie solemnă, plină de tristețe, care a înduioșat pe toți cei care pășeau pe porțile Palatului Regal, în Sala Tronului.

O scurtă secvență filmată în timpul priveghiului, fostul Principe Nicolae a fost surprins plângând în hohote printre cei veniți să-l omagieze pe bunicul său.

Marginalizat de Casa Regală, care l-a dat afară, Nicolae a fost la funeralii. A fost surprins devastat de durere după moartea bunicului său. Acesta nu şi-a putut stăpâni lacrimile, vizibil emoţionat de eveniment şi de pierderea bunicului său.

 

Comentarii