Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Primarul Negoiță și prietena lui au fost amendați cu câte 10.000 de lei după ce s-au plimbat în parc

Poliția Capitalei i-a amendat pe primarul Robert Negoiță și pe prietena lui cu câte zece mii de lei, după ce au fost văzuți că se plimbau pe biciclete în parcul IOR, care este închis publicului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2020 - 18:27

Poliția Capitalei a anunțat, luni, că a aplicat câte o amendă contravențională de 10.000 de lei pentru Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, și pentru prietena acestuia.

Amenzile au fost aplicate după ce, cu o zi înainte, duminică, în spațiul public apăruseră imagini în care Negoiță și prietena lui se vedeau plimbându-se pe biciclete în parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza) din Sectorul 3, în condițiile în care parcul este închis publicului din cauza stării de urgență.

“Având în vedere imaginile difuzate ieri, 19.04.2020, în spațiul virtual, facem următoarea precizare :

Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, a anunțat un comunicat emis de Poliția București.

Într-o postare pe Facebook, Robert Negoiță a susținut, după ce imaginile au început să fie comentate, că el a fost în parc pentru a controla starea acestuia. Primarul nu a făcut nicio referire la calitatea (funcția) femeii care îl însoțea în control. La momentul așa-zisului control, primarul era pe bicicletă, îmbrăcat cu o bluză de culoare roz și cu pantaloni scurți verzi.

De menționat este și faptul că, chiar din dispoziția Primăriei Sectorului 3, accesul pe biciclete în cea mai mare parte a parcului IOR este interzis.

Comentarii

loading...