Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primarul Gheorghe Ilie a fost declarat incompatibil

Gheorghe Ilie a fost acuzat de către Agenţia Naţională de Integritate că s-a aflat în stare de incompatibilitate.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

Actualizat: 21.10.2020 - 22:32

Primarul Gheorghe Ilie din Județul Dolj a fost declarat incompatibil printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Acesta fusese acuzat de către Agenţia Naţională de Integritate că s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2012-2013, ocupând simultan funcţiile de viceprimar şi membru în Consiliul de Administraţie al unui liceu din localitate.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, miercuri, că Ilie Gheorghe, primarul oraşului Filiaşi, este incompatibil. Decizia instanţei este definitivă.

Agenţia Naţională de Integritate susţine că Gheorghe Ilie s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 16 iulie 2012 - 27 septembrie 2013, întrucât a deţinut simultan funcţiile de viceprimar şi membru în Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filişanu” din Filiaşi.

Gheorghe Ilie a ocupat funcţia de viceprimar al oraşului Filiaşi, iar în 2016 a devenit primar al localităţii. În 2020 a câştigat un nou mandat de primar, obţinând 88,76% din voturi.

Comentarii