Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primăria Capitalei vrea să construiască o parcare acolo unde acum este autobaza Floreasca

Primăria Capitalei vrea să construiască o parcare pe terenul unde acum este autobaza Floreasca

Primăria Capitalei vrea să construiască o parcare în locul unde acum funcționează autobaza RATB Floreasca din Sectorul 2, urmând ca aceasta să fie mutată în altă parte în termen de un an.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

14.01.2018 - 08:41

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), se intenționează preluarea de la RATB a terenului din strada Donizetti nr. 8-10 din Sectorul 2, acolo unde funcţionează autobaza Floreasca, pentru realizarea unei parcări. Terenul are o suprafaţă de 19.580 de metri pătraţi.

"Municipiul Bucureşti în acest moment se confruntă cu un deficit major de locuri de parcare şi din acest motiv se doreşte suplimentarea acestora în anumite zone, care se află în plină dezvoltare imobiliară. (...) Prin construirea acestei parcări, Municipiul Bucureşti doreşte să vină în sprijinul cetăţenilor în vederea fluidizării circulaţiei rutiere, cât şi a ambuteiajelor”, se arată în proiectul de hotărâre.

Potrivit adresei RATB ataşată la proiectul de hotărâre, Regia va reloca autobaza Floreasca în termen de maximum un an.

Comentarii

loading...