Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul vrea să acceseze fondul european de solidaritate pentru ajutorarea victimelor inundațiilor

Viorica Dăncilă a declarat, joi, în timpul unei vizite în Dâmboviţa, că Guvernul ar putea accesa Fondul european de solidaritate pentru victimele inundaţiilor şi alunecărilor de teren produse în ultima perioadă în mai multe zone din ţară din cauza fenomenelor meteorologice.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2018 - 17:23

”Vom încerca nu numai să-i ajutăm pe oameni acum, ci să-i ajutăm şi după ce aceste probleme legate de inundaţii, legate de alunecările de teren, vor trece. Vom încerca chiar să căutăm soluţii la nivel european, să vedem care este situaţia şi dacă pentru aceste soluţii putem accesa fondul de solidaritate”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată despre inundaţiile cauzate în ultima perioadă de fenomenele meteorologice.

Ea a mai spus că o echipă guvernamentală monitorizează îndeaproape situaţia.

”Din păcate vremea nefavorabilă a creat probleme, a creat probleme şi aici în Dâmboviţa, a creat probleme şi în alte locuri din ţară. Avem o echipă care e foarte bine ancorată în tot ceea ce se întâmplă. Dl. Arafat a fost, din câte ştiu eu, în zonă. Avem comitet pentru stare de urgenţă la nivel naţional din care fac parte şi consilierii primului ministru”, a mai spus premierul.

 
 
 

Comentarii

loading...