Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul și ministrul Mediului

Premierul vrea ca organele statului, de exemplu Garda de Mediu, să fie mai blânde cu primarii

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat, luni, că organele de control ale statului ar trebui să țină cont de Legea prevenţiei atunci când sesizează nereguli la autorităţile locale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.02.2020 - 18:26

"Vreau să extindem legea prevenţiei şi la administraţia locală. Adică dacă îţi vine Garda de Mediu şi îţi găseşte gunoaie la mai ştiu eu ce teren, să nu te amendeze din prima, ci să vină să discute cu tine, să îţi dea un plan de conformare. Aşa, teoretic, e prevăzut în legea prevenţiei, care nu trebuie să se aplice numai privitor la firme private, ci şi privitor la autorităţile locale", a declarat, luni, premierul interimar, Ludovic Orban.

El a făcut această declarație în calitate de invitat la Adunarea generală a Asociaţiei Comunelor.

Comentarii