Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Premierul interimar Fifor a numit un șef provizoriu la Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Premierul interimar Mihai Fifor l-a împuternicit pe generalul de brigadă Dan-Paul Iamandi pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), informează, vineri, Agerpres.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.01.2018 - 00:01

Dan-Paul Iamandi va ocupa această funcţie începând cu data de 4 februarie 2018, pentru o perioadă de șase luni.

Decizia premierului interimar Fifor a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Conform unei alte decizii a lui Mihai Fifor, la 4 februarie 2018 va înceta împuternicirea colonelului Daniel-Marian Dragne pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de inspector general al IGSU.

Deciziile premierului interimar Fifor au fost emise având în vedere propunerile formulate de ministrul Afacerilor Interne.

Daniel-Marian Dragne a fost împuternicit inspector general al IGSU pe 4 februarie 2017, în urma unei decizii luate de fostul premier Sorin Grindeanu, conform unui comunicat remis AGERPRES la momentul respectiv de IGSU.

Conform sursei citate, la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, începând cu 3 februarie 2017, prin decizia premierului, generalului maior Ovidiu Vasilică i-a încetat împuternicirea exercitării atribuţiilor funcţiei de inspector general al IGSU. Decizia a venit ca urmare a împlinirii termenului de un an, prevăzut de legislaţia specifică, pentru care un ofiţer poate fi împuternicit să exercite atribuţiile unei funcţii.

Comentarii

loading...