11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSocialPrahova: Omul de afaceri Liviu Luca a renunţat la greva foamei

Prahova: Omul de afaceri Liviu Luca a renunţat la greva foamei

Avocatul lui Luca, Marius Arizan, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că acesta a ieşit din greva foamei din motive pe care deocamdată nu le cunoaşte, pentru că nu a stat încă de vorbă cu el, urmând ca omul de afaceri să stabilească ce va face în privinţa nemulţumirilor sale.

Liviu Luca a intrat, vineri, în greva foamei, după ce în celula sa a fost făcută o percheziţie în timpul căreia el, dar şi ceilalţi deţinuţi au fost ţinuţi dezbrăcaţi pe un hol de acces.

Avocatul acestuia a explicat că Luca s-a plâns, în cursul săptămânii trecute, de condiţiile de detenţie, după ce în celula acestuia au mai fost aduse unul-două paturi, fapt care a dus la micşorarea suprafeţei utile/deţinut şi implicit a volumului de aer.

Ulterior, fostul sindicalist a dat declaraţii pe acest subiect, iar vineri în celula sa a fost făcută o percheziţie în timpul căreia omul de afaceri şi colegii săi au fost ţinuţi dezbrăcaţi pe un hol de acces al penitenciarului.

În urma percheziţiei, Luca a intrat în greva foamei, protestând în acest mod faţă de comportamentul la care a fost supus.

Arizan a precizat că, iniţial, Liviu Luca a fost încarcerat la Penitenciarul Mărgineni şi mutat ulterior la cel din Ploieşti, care are regim semideschis.

Omul de afaceri a fost condamnat, în iulie 2016, la şase ani închisoare cu executare în dosarul falimentării companiei Petromservice.

Cele mai citite

Accident Milişăuţi. Patru persoane au fost rănite. Printre ele se afla și un copil

Un accident rutier nefericit a avut loc pe teritoriul localității Milișăuți, iar patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite. Potrivit declarațiilor...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Silvestru Șoșoacă, dezvăluiri despre legăturile Dianei Șoșoacă cu Rusia lui Vladimir Putin

Într-un interviu acordat Antena 3, Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, a vorbit despre divorț, dar și despre legăturile acesteia cu Rusia. Bărbatul a dezvăluit...
Ultima oră
Pe aceeași temă