13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialPrahova: Doi dintre copiii implicaţi în accidentul rutier, transportaţi la Spitalul Bagdasar...

Prahova: Doi dintre copiii implicaţi în accidentul rutier, transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală

Copilul de un an şi jumătate aflat în autoturismul care e derapat şi a lovit alţi doi copii pe DN 1 A va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spitalul Bagdasar Arseni, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova Raluca Vasiloae. Copilul, care iniţial nu părea să fi fost grav rănit, are leziuni grave.

Astfel, potrivit medicului Andrei Ilinca de la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului judeţean Ploieşti, băiatul de un an şi jumătate are un traumatism cranio-cerebral.

Tot la Bucureşti va fi transportat cu o ambulanţă şi băiatul de 11 ani care a fost lovit de maşina scăpată de sub control in timp ce se îndrepta spre şcoală şi care a intrat în comă imediat după accident. El va fi transportat la spitalul Bagdasar Arseni cu ambulanţa.

Cea de-a treia victimă, un băiat de şapte ani care mergea împreună cu cel de 11 ani către şcoală, este în stare mai bună şi va fi transferat de la Spitalul Judeţean Ploieşti la cel de pediatrie.

Accidentul a avut loc în localitatea Măneciu, o şoferiţă aflată în autoturism cu copilul său în vârstă de un an a pierdut controlul volanului iar maşina a derapat şi a lovit cei doi copii care mergeau pe marginea şoselei.

În urma impactului, copillul de 11 ani a fost rănit grav, el fiind găsit inconştient. Cel de al doilea copil lovit era conştient la momentul sosirii echipajelor medicale.

După o primă evaluare, copilul de un an aflat în autoturism nu a fost rănit, deşi maşina a derapat şi s-a lovit de un cap de pod. Totuşi. şi copilul şi mama sa au fost transportaţi la spital.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă