Sursa: andragavril.wordpress.com

Poveste sfâşietoare făcută publică: Jurnalistă din TVR, bătută de fostul partener de viaţă

Jurnalista TVR Andra Gavril a mărturisit, într-o postare emoţionantă pe pagina sa de Facebook, experienţa terifiantă prin care a trecut atunci când a fost bătută în mod sălbatic de fostul său partener de viaţă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.02.2018 - 11:16

Deşi nu îi face public numele, Andra Gavril subliniază că bărbatul violent la care face referire nu este fostul său soţ.

"La început e haios, atent, vesel, plin de pasiune, entuziast, doar ochi şi urechi şi promite că aşa va fi mereu. Treptat îţi câştigă încrederea, îţi află toate slăbiciunile, îţi spune câteva lucruri care te fac să vrei să îl protejezi, să îi dai putere, să îl aperi de oamenii răi care i-au distrus speranţa. Într-o zi îl prinzi cu o minciună. Urmează o criză de nervi pentru că ai aflat minciuna. Pe urmă vine o promisiune. Promisiunea nu e respectată niciodată. Apare în schimb amânarea. Apoi agresiunea verbală. Apoi umilirea. Minimizarea - nu eşti bună de nimic, eşti bătrână, eşti provocatoare, eşti vinovată pentru nervii mei, tu mă faci să fiu violent", aşa îşi începe povestea Andra Gavril, pe Facebook.

Comentarii