11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialPot fi păcălite aparatele de "păcănele"?

Pot fi păcălite aparatele de “păcănele”?

Virusul păcănelelor s-a răspândit în toate domeniile: În ultimii 5 ani de zile, din ce în ce mai multe personalități de la noi din țară au fost surprinse în fața aparatelor, de la fotbaliști de top, până la foști primari și chiar cântăreți de folclor.

Totuși, știm bine că jocurile de cazinou sunt făcute pentru ca jucătorii să piardă, iar numărul celor care câștigă este destul de mic. Cu toate acestea, majoritatea celor care practică jocuri de noroc se întreabă la un moment dat dacă pot păcăli aparatele într-un fel sau altul. Mulți dintre împătimiți nu cunosc însă principiul de funcționare al păcănelelor, fapt pentru care în rândul pasionaților de adrenalină au luat naștere sute de reguli nescrise, care de cele mai multe ori pot fin confundate cu o serie de superstiții.

În plus, pe internet circulă și diverse informații conform cărora se poate trișa la păcănele folosind anumite metode bizare, cum ar fi filmarea ecranului cu telefonul mobil pentru a depista algoritmii sau pentru a declanșa acordarea creditelor, folosirea unor magneți și așa mai departe.

Majoritatea celor care publică astfel de informații urmăresc escrocarea vizitatorilor în scopuri comerciale, fie că este vorba despre “click bait” sau despre comercializarea unor soft-uri, dispozitive sau ghiduri, poveștile sunt cam aceleași.

Problema este că toate aceste metode (care poate că funcționau în urmă cu 20-30 de ani) sunt deja demodate și nu mai funcționează în zilele noastre, decât în cazuri extrem de rare. Practic, este nevoie ca un potențial trișor să joace la aparate antice, însă acestea nu se mai găsesc decât în anumite baruri sau săli de jocuri mărginașe, care oricum nu dispun de fonduri suficiente pentru a plăti astfel de tentative de furt.

Deși industria jocurilor de noroc investește sute de milioane de Euro anual pentru menținerea și îmbunătățirea securității, există însă și câteva cazuri contemporane în care s-a reușit fraudarea aparatelor de păcănele. Totuși, acestea sunt cazuri izolate, iar metodele aplicate nu ajung să fie cunoscute de către grupuri mai mari în timp util, adică înainte de a fi anihilate.

Avantajele practicării jocurilor de cazinou online

Specialiștii ne spun că amatorii de păcănele ar face bine să nu-și piardă timpul și banii încercând să păcălească sistemul, ci să se concentreze asupra metodelor corecte prin care își pot mări șansele de câștig. Cea mai inspirată alegere pe care o poate face un jucător este să se înregistreze la cazinourile online de top care sunt licențiate la noi în țară la ONJN.

Iată câteva dintre avantajele de care se pot bucura pasionații de păcănele care joacă online:

  • Posibilitatea de a revendica oferte și promoții, care rotunjesc practic banca jucătorului sau îi înapoiază o parte din suma investită;
  • Marja de câștig practicată de operatorii de jocuri de noroc online este superioară și se încadrează în mod sigur în parametrii legali, întrucât fiecare cazinou online este obligat să se supună verificărilor în timp real pe care le poate face ONJN;
  • Valoarea Jackpot-urilor care pot fi câștigate de către jucătorii la cazinourile online poate atinge ordinul milioanelor de Euro.
  • Participarea în cadrul programelor de loialitate aduce cu sine puncte, care pot servi fie la achiziționarea anumitor produse, fie la transformarea creditelor virtuale în bani;
  • Confortul de a putea juca sute de jocuri de păcănele de la cei mai buni producători din lume la orice oră din zi sau din noapte, indiferent de locația utilizatorului, atâta timp cât dispune de un telefon, o tabletă sau un computer și de o conexiune activă la internet.

Una dintre destinațiile virtuale cele mai îndrăgite în rândul pasionaților de jocuri de noroc de la noi din țară este Vlad Cazino – primul cazinou online 100% românesc, care a fost lansat în prima parte a anului 2018 și care își propune să devină brand de țară. Pe lângă acesta însă, există numeroase alte cazinouri online licențiate la ONJN, care mai de care mai atractive.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă