Pompierii au intervenit pentru stingerea a 25 de incendii, de Revelion

În noaptea dintre ani, pompierii din Bucureşti au fost solicitaţi pentru stingerea a 25 de incendii, iar o persoană a decedat, în urma unei deflagraţii provocată de o sobă impovizată.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.01.2018 - 15:23

„În ultimele 24 de ore, pompierii din Bucureşti şi Ilfov au acţionat în cazul a 300 situaţii de urgenţă, majoritatea dintre ele fiind pentru acordarea primului ajutor (245 de persoane asistate medical). Numărul solicitărilor primite a fost cu 20% mai crescut faţă de media unei zile din această perioadă a anului”, arată ISUBIF.

Potrivit sursei citate, numărul solicitărilor înregistrate pentru stingerea incendiilor a fost de 25.

Un eveniment deosebit s-a produs pe Strada Ţărmului din Sectorul 1, unde un bărbat în vârstă de 55 ani a decedat ca urmare a unui incendiu produs la o construcţie improvizată. Incendiul a fost cauzat de utilizarea unei sobe improvizate.

„În sensul prevenirii producerii situaţiilor de urgenţă, recomandăm cetăţenilor să manifeste prudenţă faţă de utilizarea instalaţiilor electrice şi a mijloacelor de încălzire (sobe, radiatoare, calorifere electrice)”, se mai arată în comunicatul ISU Bucureşti.

Comentarii