Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polițiștii au confiscat peste șapte tone de pește în ultimele două săptămâni

Polițiștii au confiscat peste șapte tone de pește în ultimele două săptămâni

Peste 7 tone de peşte au fost confiscate de poliţiştii Serviciului de Poliţie Delta Dunării în ultimele două săptămâni, în urma activităţilor pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, fiind totodată constatate 8 infracţiuni şi aplicate 7 amenzi.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 10.02.2018 - 11:31

Potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă de IGPR, în perioada 26 ianuarie - 8 februarie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Delta Dunării al Poliţiei Române au efectuat verificări şi controale pe apă, pe fluviul Dunărea - braţul Sf. Gheorghe şi în Complexul lagunar Razelm-Sinoe din Delta Dunării, şi pe uscat, la unităţi comerciale cu profil piscicol, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu produse piscicole şi a pescuitului ilegal.

În cadrul acţiunilor organizate, al controalelor şi verificărilor la firme, ambarcaţiuni şi asupra autoturismelor, poliţiştii au constatat 8 infracţiuni, dintre care 7 prevăzute de OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura şi una la Legea nr. 191/2003 privind infracţiunile la regimul transportului naval.

Pentru comiterea acestora sunt cercetate 9 persoane, două dintre acestea fiind prinse în flagrant delict.

Au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale pentru încălcările legale privind pescuitul şi acvacultura, în valoare de 1.600 de lei. Totodată, au fost confiscate peste 7.400 de kg. de peşte proaspăt, 44 de setci monofilament şi 33 de setci din fir textil, mai arată sursa citată.

Comentarii

loading...