Poliția Română în anchetă. Au căzut primele capete în cazul polițistului pedofil

Cad primele capete după scandalul poliţistului-pedofil! Şeful agentului, comisarul-şef de poliţie Vornicu Emanuel, a fost eliberat din funcţie. Potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO, mai mulţi şefi, dar şi psihologul unităţii sunt cercetaţi disciplinar.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.01.2018 - 12:43

"Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de șeful Poliției Române la Brigada Rutieră București s-au dispus următoarele:

1.Eliberarea din funcție a comisarului șef de poliție Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situației de fapt;

2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea inițierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcție de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale;

3.Cercetarea disciplinară a șefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri, precum și a psihologului unității cu privire la activitatea desfășurată.

Precizăm că, verificările sunt in desfășurare, pentru a se clarifica întreaga situație de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoștința opiniei publice.", se arată într-un comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Comentarii