15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialPoliția din Cluj cercetează un bărbat suspectat de tentativă de distrugere a...

Poliția din Cluj cercetează un bărbat suspectat de tentativă de distrugere a sediului PSD

Aceasta a survenit după ce vineri, preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a reclamat faptul că persoane necunoscute au dat foc unor ziare în faţa sediului filialei judeţene a partidului şi că au aruncat în faţa uşii o sticlă cu benzină.

“La data de 27 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de acţiuni speciale şi criminalişti, au efectuat o percheziţie domiciliară pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat bănuit de tentativă la distrugere. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost implicat în incidentul înregistrat în noaptea de 22/23 februarie a.c., la sediul unui partid politic de pe strada Eroilor, din municipiu. Referitor la acest incident, la data de 23 februarie a.c., poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au ars ziare în faţa sediului şi au stropit zona cu substanţă inflamabilă”, se arată într-o informare transmisă, marţi, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiei efectuate au fost ridicate obiecte de îmbrăcăminte şi alte bunuri care prezintă interes pentru rezolvarea cauzei.

De asemenea, bărbatul a fost condus la sediul IPJ Cluj pentru audieri, urmând a fi continuate cercetările faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere prin incendiere.

Pe 23 februarie, IPJ Cluj a declanşat o anchetă în urma sesizării făcute de Horia Nasra.

Preşedintele PSD Cluj a declarat, la acea dată, că a sesizat Poliţia după ce a descoperit că uşa sediului PSD Cluj şi pereţii erau stropiţi cu benzină, iar la intrare erau ziare arse, informează AGERPRES.

Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă