Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PMB: Fântânile din zona Unirea urmează să fie reabilitate. Traficul va fi restricționat

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Apa Nova Bucureşti, va demara marţi ample lucrări de reabilitare şi modernizare a ansamblului de 17 fântâni din centrul Capitalei, care cuprinde şi Fântâna Unirea.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

07.05.2018 - 21:35

Potrivit unui comunicat al PMB, "lucrările sunt realizate în perioada mai-septembrie 2018, iar alimentarea cu apă a fântânilor se va întrerupe în acest interval de timp, urmând a fi reluată după finalizarea lucrărilor", scrie Agrepres.

"De asemenea, există posibilitatea ca traficul să fie restricţionat temporar pe banda 1, în funcţie de lucrările desfăşurate", precizează sursa citată.

Conform PMB, în urma modernizării, fântânile din acest perimetru vor deveni un punct central de atracţie urbană, ce va oferi bucureştenilor un spectacol de apă, lumini şi muzică, în 4 regimuri de funcţionare: regim de zi, seara, respectiv noapte, de luni până vineri, iar în weekend va funcţiona în regim de spectacol stradal.

"Apa Nova Bucureşti va efectua aceste lucrări în cadrul unui program de investiţii din fonduri proprii, în valoare de 7 milioane de euro, în baza obligaţiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primăria Municipiului Bucureşti", se mai arată în comunicat.

Comentarii