Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Pintea: OUG privind veniturile personalului medical va intra în şedinţa de Guvern

Ordonanţa de urgenţă privind veniturile personalului medical va intra pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Guvernului, a anunţat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Share

Rl online 0 comentarii

16.05.2018 - 14:55

"Da, intră astăzi în şedinţa de Guvern. Eu am fost ieri la o discuţie cu aproximativ 200 de manageri, specialişti în resurse umane, tocmai să putem discuta meandrele aplicării Legii salarizării. În mod normal, monitorizarea acelui procent de 30% la care ne-am tot blocat se face lunar, dar evaluarea se face anual. În sănătate salariile nu sunt fixe, diferă de la o lună la alta, în funcţie de numărul de zile lucrătoare. Prin urmare, eu cred că s-au cam grăbit cu aplicarea strictă a legii. Acum intră această ordonanţă care modifică şi, din punctul meu de vedere, rezolvă principalele probleme care au apărut, nu toate", a declarat Pintea, după ce a participat la o reuniune a Boardului Internaţional de Prevenire şi Control al infecţiilor cu HPV. 

Comentarii

loading...