Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pintea: Astăzi vor ajunge alte 2500 de fiole de imunoglobulină

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, că în cursul zilei vor ajunge în ţară alte 2500 de fiole de imunoglobulină, menţionând că alte 9000 vor ajunge la mijlocul lunii în curs.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

02.05.2018 - 14:46

"Din acelea 3800 de doze care au intrat pe mecanism sunt cam 850 în depozitele Unifarm. O să intre în cursul zilei de azi încă 2500 de fiole, iar pe mecanism vor intra încă 9000 de fiole la mijlocul lunii mai. Pe avize, la solicitarea spitalelor, s-au dat aproximativ câte 2000 de fiole, nu putem spune că n-am avut grijă de pacienţi, urmând ca după aceea să se rezolve procedural toate celelalte lucruri", a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, citează Mediafax.

Dozele care ajung miercuri în ţară au fost achiziţionate de Unifarm de la producători din Uniunea Europeană.

Ministrul Sănătăţii a declanşat Mencanismul European de Protecţie Civilă, la puţin timp după preluarea mandatului, din cauza lipsei de imunoglobulină.

Comentarii

loading...