Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Peste 600 de școli din Capitală au cursuri parțial sau complet online deși se anunța scenariul verde

607 unităţi de învăţământ din Capitală funcționează în scenariul 2 (galben) iar 29 au adoptat scenariul 3 (roșu), a anunțat, joi, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.09.2020 - 17:04

După cum a anunțat Ministerul Educației și Cercetării, Consiliile de administraţie din fiecare școală au rolul de a alege scenariul de funcționare și de a-l reevalua periodic în funcţie de situaţia epidemiologică anunțată de către Direcţiile de Sănătate Publică şi de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP).

Pe baza acestor atribuții, 607 unităţi de învăţământ din București lucrează astăzi în scenariul 2 (galben) iar 29 de unităţi de învăţământ funcționează în scenariul 3 (roșu - cel mai nefavorabil).

Amintim că, la începutul lunii septembrie, când s-au prezentat cele trei scenarii, mai mulți oficiali români, inclusiv președintele Iohannis, susțineau că școlile din București vor lucra pe scenariul verde - adică cel în care toți elevii vin simultan în clasă.

Comentarii