10.3 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Peste 60 de tone de produse sunt donate Băncii pentru Alimente cu prilejul Sărbătorilor de Paști

O firmă românească donează cu ocazia sărbătorilor de Paște peste 60 de tone de produse din carne de pui în valoare de 2.000.000 de lei.

În următoarea perioadă, produsele alimentare Cocorico vor ajunge pe mesele a peste 150.000 de oameni cu cele mai mari nevoi în această perioadă, prin intermediul rețelei naționale a Băncilor pentru Alimente.

“În tot ceea ce întreprindem rămânem consecvenți unor principii și susținem cauze în care credem. Asociația Banca pentru Alimente, prin programele pe care le derulează, contribuie la îmbunătățirea sănătății și calității vieții copiilor. Cocorico are aceeași preocupare – de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, complet naturale și sănătoase. Rețeaua Băncilor pentru Alimente din România este cel mai important liant în misiunea comună de a găsi soluții aplicabile în ceea ce privește susținerea persoanelor, familiilor, aflate sub un nivel de trăi rezonabil și a limitării risipei alimentare”, a precizat Bogdan Stanca, fondator și CEO al Grupului AAylex.

“Banca pentru Alimente are ca misiune colectarea și distribuirea gratuită de produse alimentare către persoanele aflate în dificultate, prin cele peste 400 de ONG-uri colaboratoare. Încercăm, prin ceea ce ne propunem, să luptăm împotriva risipei alimentare, a sărăciei și a excluziunii. Avem ca viziune reducerea risipei alimentare, educarea și distribuirea acestor bunuri către beneficiari aflați în dificultate. Valorile pe care vrem să ne bazăm sunt responsabilitatea, solidaritatea și împărtășirea cu ceilalți”, a declarat Gabriel Sescu, președintele Federației Băncilor pentru Alimente din România – FBAR.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă