Peste 420.000 de turişti au vizitat Cetatea Râşnov până la sfârşitul lunii octombrie

Peste 420.000 de persoane au vizitat, până la sfârşitul lunii octombrie, Cetatea Medievală Râşnov, numărul turiştilor depăşindu-l pe cel înregistrat anul trecut, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Râşnov.

Share

Rl online 0 comentarii

07.11.2018 - 10:57

''Numărul vizitatorilor creşte an de an la Cetatea Râşnov, acest lucru datorându-se în principal investiţiilor în dezvoltarea infrastructurii turistice, intervenţiilor în regim de urgenţă la Cetate, precum şi strategiei de promovare a oraşului. Să nu uităm că anul acesta a fost semnat contractul care prevede reabilitarea Cetăţii Medievale Râşnov'', se precizează în comunicatul de presă.

Contractul de reabilitare a cetăţii a fost semnat cu o asociere de firme din Ploieşti, având o durată de 27 de luni, iar valoarea totală se ridică la suma de 13,3 milioane lei, cu TVA inclus.

Cetatea Râşnov, alături de Castelul Bran şi Biserica Neagră, sunt primele trei obiective turistice din judeţul Braşov, care atrag cel mai mare număr de turişti, peste 1,4 milioane de vizitatori înregistrându-se anul trecut la aceste obiective turistice. De asemenea, numărul mare de manifestări culturale diverse care au loc în sezonul estival la aceste obiective atrag un număr mare de turişti români şi străini.

Comentarii