Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 300 de medici şi asistenţi, prezenți la ''Conferinţa de îngrijire a pacientului''

Peste 300 de asistenţi şi medici participă, vineri şi sâmbătă, la "Conferinţa de îngrijire a pacientului" organizată în municipiul Satu Mare de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), fiind prezentate cele mai eficiente metode de îngrijire a bolnavilor din spitale.

Share

Rl online 0 comentarii

12.10.2018 - 11:35

Managerul (SJU) Satu Mare, Adrian Marc, a menţionat vineri, la deschiderea oficială a conferinţei, că pe parcursul celor două zile vor avea loc mai multe dezbateri şi workshop-uri pe tema îngrijirii pacientului, subiectul fiind unul de actualitate.

"Este o temă care abordează un subiect extrem de actual şi anume planul de îngrijire a pacientului. Este foarte importată, în ce priveşte segmentul actului medical, această componentă, pentru că foarte mult din ce înseamnă îngrijire la patul bolnavului, ca şi instrument, ca şi procedură, nu este încă foarte bine definitivată, nu este un model unic care să poată fi implementat. Noi practic ne dorim ca în aceste zile să aibă loc o dezbatere privind modul de îngrijire a pacientului, care sunt cele mai bune modele de bună practică, care sunt cele mai bune exemple, care sunt cele mai eficiente soluţii în ceea ce priveşte calitatea îngrijirii bolnavului, şi mă refer aici la calitatea îngrijirii directe. Vorbim de interacţiunea pe care o avem zilnic cu bolnavul, nu numai în timpul consultului medical, ci şi în timpul în care el stă practic în spital", a spus Adrian Marc.

Au fost invitaţi specialişti atât din ţară, cât şi din străinătate, confirmând prezenţa circa 300 de persoane.

"Sunt confirmaţi peste 300 de participanţi. Este o manifestare de amploare. Ne-o dorim de mult. Sper că şi la anul vom reuşi să venim cu subiecte de actualitate. Am încercat să invităm profesionişti în primul rând atât din ţară, cât şi din străinătate, care au un cuvânt de spus, care au experienţă şi care au tangenţă cu subiectul conferinţei", a afirmat Marc.

Evenimentul este organizat de SJU, în parteneriat cu Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali Satu Mare.

Comentarii

loading...