Foto Arhiva

Peste 170 de pasageri ai cursei Wizz Air de Londra, blocaţi pe Aeroportul Craiova

Peste 170 de pasageri ai cursei Wizz Air de Londra sunt blocaţi, marţi, pe Aeroportul din Craiova, de mai multe ore, după ce aeronava cu care ar fi trebuit să plece nu a decolat, chiar dacă pista este operaţională.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2018 - 11:22

Directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, a declarat, pentru Mediafax, că pista aerogării este funcţională, însă aeronava nu a decolat la ora stabilită.

El a acuzat lipsa de comunicare a companiei aeriene, neştiind ce să le transmită pasagerilor care ar fi trebuit să plece de la ora 6.25.

”Pista este funcţională, dar culmea este că nu se zboară. A fost o aterizare, în cursul dimineţii, la 7.35 şi de atunci aeronava stă la platformă, pur şi simplu, şi n-aş putea să vă spun din ce motive. Sunt probleme care nu ţin de noi şi nu ştiu ce să le spun oamenilor. Această aeronavă a venit din Polonia de la Katowice şi trebuia să plece la Londra, zborul fiind programat pentru ora 6.25. A venit cu o întârziere de aproximativ o oră, după care a rămas la platformă”, a declarat Dumitru.

Acesta a ţinut să precizeze că pista Aeroportului Craiova este operaţională.

”Se zboară, nu mai sunt probleme legat de vreme, pista este operaţională, dovadă că s-a aterizat. Chiar este totul în regulă”, a declarat Mircea Dumitru.

Comentarii