21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăSocialPersoană preluată cu elicopterul SMURD, după un accident grav

Persoană preluată cu elicopterul SMURD, după un accident grav

Un accident rutier s-a produs, în această dimineaţă, între localităţile Moviliţa şi Roşiori din judeţul Ialomiţa, o persoană aflată în stare de inconştienţă fiind preluată de elicopterul SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, în evenimentul rutier au fost implicate două vehicule, un autoturism şi o căruţă.

O victimă inconştientă, care a fost monitorizată la locul intervenţiei de echipajele medicale, a fost preluată ulterior de echipajul elicopterului SMURD şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...
Ultima oră
Pe aceeași temă