12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialPatru persoane rănite în Reşiţa, după ce o maşină condusă de un...

Patru persoane rănite în Reşiţa, după ce o maşină condusă de un şofer beat s-a răsturnat

Accidentul rutier a avut loc, sâmbătă seara, în oraşul Reşiţa, pe drumul judeţean 582 B, în zona stadionului Muncitorul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, o maşină în care se aflau patru persoane s-a răsturnat într-o curbă.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, trei ambulanţe şi echipaje ale Poliţiei.

În urma impactului, toate cele patru persoane aflate în autoturism au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o scoate din maşină. Cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa, conştienţi.

“Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest şi a reieşit o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Urmează să fie întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, au arătat reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă