Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patriarhie: Clopotele vor bate de trei ori, în timpul funerariilor Regelui Mihai

Clopotele catedralelor, mănăstirilor și bisericilor din întreaga țară vor fi trase în trei momente distincte în cadrul ceremoniilor religioase oficiate cu prilejul înmormântării Regelui Mihai I, a anunțat Patriarhia Română.

Iulian Budușan 0 comentarii

12.12.2017 - 23:50

Un prim moment va fi miercuri, la ora 11, când este programată sosirea sicriului pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă", se precizează într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, clopotele vor fi trase de două ori sâmbătă - mai întâi la ora 12:30, la începutul slujbei de înmormântare de la Catedrala Patriarhală, apoi la ora 18:30, la începutul ceremoniei religioase de îngropare în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeș.

"Întrucât spațiul Catedralei Patriarhale din București este insuficient de încăpător pentru toți invitații, Casa Regală a solicitat Patriarhiei Române ca în interiorul Catedralei și în spațiile din imediata ei proximitate să aibă acces doar Familia Regală și un număr restrâns de invitați, în timpul slujbei de prohodire (înmormântare), sâmbătă, 16 decembrie 2017, orele 12:30 - 14:00", se menționează în comunicatul transmis de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

Comentarii

loading...