Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patriarhia Română îi îndeamnă pe cei trecuți prin COVID-19 să doneze plasmă

Patriarhia Română îndeamnă populaţia să doneze sânge şi plasmă convalescentă COVID-19, pentru salvarea celor aflaţi în situaţie critică din cauza infectării cu noul coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

19.11.2020 - 22:15

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Patriarhiei Române, donarea de sânge şi de plasmă convalescentă COVID-19 sunt acum cele mai luminoase şi necesare fapte de iubire jertfelnică şi de solidaritate umană. „În contextul medical şi epidemiologic actual, atât de dificil, prin care trece societatea românească, Patriarhia Română adresează tuturor celor ce înţeleg valoarea salvării unei vieţi umane îndemnul său de a participa la nobila acţiune a donării de sânge. Totodată, adresează şi îndemnul de a dona, conform criteriilor de eligibilitate, plasmă convalescentă COVID-19, pentru salvarea celor aflaţi în situaţie critică din cauza infectării cu noul coronavirus”, se arată în comunicat.

 

Comentarii