28 C
Bucharest
Sunday, 24 September 2023
HomeSocialPasajul Drajna, deschis circulației începând de mâine dimineață

Pasajul Drajna, deschis circulației începând de mâine dimineață

Circulaţia pe pasajul Drajna va fi deschisă marţi, începând cu ora 10:00, eliminându-se, astfel, blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina, a anunţat, luni, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

„Deschidem pasajul Drajna, mâine, începând cu ora 10:00! Lucrările pe cei 2,7 km ai acestui pasaj au durat cu aproximativ două luni mai puţin decât era prevăzut în contract”, a notat Pistol, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, odată cu deschiderea circulaţiei pe pasajul Drajna, se elimină blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina.

„În perioada sezonului estival creşte inclusiv frecvenţa trenurilor spre litoral, motiv pentru care se stătea în coadă la barieră perioade lungi de timp”, a adăugat el.

Construcţia pasajului de la Drajna (judeţul Călăraşi) de pe DN 21 a fost finanţată din bani europeni (POIM) şi reprezintă prima etapă din drumul Transregio Brăila – Slobozia – Călăraşi – Chiciu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Vestul țării a fost devastat de furtuni. Mai multe străzi din Oradea au fost inundate în câteva minute

Furtuna a făcut prăpăd la Oradea, unde mai multe străzi au fost inundate, iar mai mulți copaci au fost puși la pământ. Meteorologii...

4 victime și trafic blocat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 56A, localitatea Hinova, județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier în...

România blochează participarea Austriei la reuniunile NATO, ca represalii pentru blocarea intrării în Schengen, susține presa austriacă

România tergiversează validarea unor ofițeri din Austria ca reprezentanți la reuniunile NATO, dezvăluie presa de la Viena. În opinia ziarului Kurier din Austria, această atitudine...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies