Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Partea inferioară a tuturor pârtiilor din Masivul Postăvarul a fost închisă

Partea inferioară a tuturor pârtiilor din Masivul Postăvarul a fost închisă începând de sâmbătă. Se poate schia în continuare pe toate pârtiile din partea superioară, cea deservită de telescaunul Ruia. Coborârea până în staţiune se recomandă să se facă cu telegondola.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 07.04.2018 - 20:49

Partea inferioară a tuturor pârtiilor din Masivul Postăvarul a fost închisă începând de sâmbătă, informează Serviciul Public Salvamont Braşov.

Se poate schia în continuare pe toate pârtiile din partea superioară, cea deservită de telescaunul Ruia. Coborârea până în staţiune, la sfârşitul zilei de schi, se recomandă să se facă cu telegondola, ultima cursă a acesteia fiind la ora 16.

''În aceste condiţii schiatul în partea inferioară a Masivului Postăvarul se face pe proprie răspundere, cu risc major de accidentări şi deteriorare a echipamentului'', potrivit sursei citate.

Duminică, în prima zi de Paşti, programul de funcţionare a mijloacelor de transport pe cablu din staţiune va începe la ora 10. Ora de închidere rămâne neschimbată, adică 16,00, precizează Salvamont Braşov.

Comentarii