16.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeSocialPărinții tinerilor uciși de șoferul drogat se plâng că nu au fost...

Părinții tinerilor uciși de șoferul drogat se plâng că nu au fost contactați de Poliție – Update

Părinții tinerilor decedați în cumplitul accident rutier dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche au ajuns astăzi la Morgă pentru a ridica trupurile celor doi. 

Tatăl Robertei susține că nimeni de la Poliție nu l-a contactat pentru a-l anunța de nenorocire. Acesta a precizat că vărul tinerei, implicat și el în accident- l-a contactat după tragedie și i-a spus ce a pățit fata. 

„Mulțumesc Poliției Române! Nici până acum nu m-a contactat nimeni  să îmi spună că fata mea a pățit ceva! De la pompe funebre am fost contactat. Aseară m-am apucat să caut eu numere de telefon de la Mangalia, Constanța. Am aflat de la nepot! Acesta a scăpat nevătămat din accident! Acesta a sunat-o pe mama lui care m-a contactat imediat! De la nepot am aflat cum s-a petrecut accidentul“ – a precizat tatăl fetei, scrie ziuadeconstanta.ro.

Bărbatul a menționat că fata își luase de curând permisul auto și își dorea o mașină Audi A3. Din păcate cu banii necesari achizitiei autoturismului, tatăl a zis ca acum o sa-i ia un loc de veci. 

Acesta a precizat că Roberta era studentă la Facultatea de Geografie din București și era un copil bun. Aceasta era bursieră. 

Tatăl tinerei susține că fata era la mare în prima ei vacanță fără părinți și că urma să vină și ei la mare pentru a profita de câteva zile în familie. 

„Fata luase bacalaureatul cu media 9,81. Era un copil bun. Nu ne-a dezamăgit! “ – a precizat tatăl fetei. 

Update:

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a reacţionat după ce tatăl fetei care a murit în accidentul de sâmbătă dimineaţă, de la 2 Mai, a declarat că nu a fost anunţat de poliţie despre ce s-a întâmplat cu copilul său şi a transmis că verişorul fetei a vorbit la telefon cu mama tinerei decedate, în prezenţa unui ofiţer de poliţie rutieră. De asemenea, IPJ Constanţa a precizat că nu au fost găsite nici datele de contact ale familiei tânărului care a murit în acelaşi accident de poliţiştii aflaţi la evenimentul rutier şi a fost solicitat sprijinul poliţiştilor de la IPJ Ilfov, care au anunţat-o, după finalizarea cercetării la faţa locului.

„În timpul cercetării la faţa locului, colegii noştri au relaţionat cu persoanele prezente, care puteau oferi informaţii despre eveniment. Unul dintre cei prezenţi în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verişorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori şi că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat.

Ulterior, la ora 06:15, în prezenţa unui ofiţer de poliţie rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o şi pe mama verişoarei lui (fetei care şi-a pierdut viaţa), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineaţă, în urma accidentului rutier”, a precizat IPJ Constanţa.

De asemenea, Poliţia Judeţeană a mai transmis că nici datele de contact ale familiei celeilalte victime din accident nu au fost găsite de poliţiştii prezenţi la locul accidentului.

„Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noştri nu le-au obţinut, la faţa locului. De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familei acestuia. Astfel, după finalizarea cercetării la faţa locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunţat familia victimei. Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi le asigurăm că desfăşurăm toate activităţile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale”, a explicat IPJ Constanţa.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Fostul premier, aproape de o victorie importantă

Cu 90% din circumscripţiile de vot raportate la alegerile de sâmbătă, partidul SMER-SSD al lui Fico conducea cu 23,69% din voturi. Partidul liberal...

Salariu minim brut crește la 3.300 de lei de la 1 octombrie

De majorarea salariului de bază minim la 3.300 de lei vor beneficia 1.867.588 de salariaţi."Începând cu data de 1 octombrie 2023, salariul de...

Fostul premier, aproape de o victorie importantă

Cu 90% din circumscripţiile de vot raportate la alegerile de sâmbătă, partidul SMER-SSD al lui Fico conducea cu 23,69% din voturi. Partidul liberal...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies