Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Părinți, pregătiți-vă de întâlnirea cu bebelușul!

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 22.02.2019 - 15:21


Părinți, pregătiți-vă de întâlnirea cu bebelușul! Vă așteptăm pe 27 februarie, de la 17:30, la etajul 4 al Magazinului Unirea București (corpul central, în food cort), la Cursul de Puericultură susținut de Educatorii Perinatali ai Asociației SAMAS. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile! Vă puteți înscrie aici până pe 26 februarie, ora 16:00: https://goo.gl/zkDsAb

La curs veți primi informații corecte despre anatomia și fiziologia sarcinii, îngrijirea mamei în primele săptămâni după naștere, bagajul pentru zilele de spitalizare și despre când plecăm la maternitate, toate etapele de îngrijire a bebelușului, cu demonstrații practice.

Veți primi lista cu necesarul de cumpărături pe care este nevoie să le faceți înainte de nașterea copilului.

Tăticii vor primi “Diplomă de participare” pe baza căreia vor putea solicita de la angajator suplimentarea concediului pentru a avea grijă de mamă și bebe câteva zile în plus.

Mai multe detalii găsiți pe: https://www.facebook.com/events/318915372074367/

Comentarii

loading...