31 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSocialParcul Tudor Arghezi va avea plajă ecologică

Parcul Tudor Arghezi va avea plajă ecologică

O bijuterie naturală de aproximativ trei hectare va lua naștere într-una din zonele aflate într-o continuă dezvoltare, din Sectorul 4. Înconjurat de o cofetărie, supermarket-uri și chiar de un mall, Parcul Tudor Arghezi va ,,găzdui” una dintre cele mai moderne plaje ecologice din România.

Se știe deja faptul că Orăselul Copiilor este de o perioadă bună de timp, locul unde sute de oameni vin să se relaxeze și să bronzeze la plaja ecologică din parcul copilăriei noastre.

Ca dintr-o pajiște de munte, iarba tunsă aproape zilnic de angajații Totul Verde.SA te atrage să te oprești preț de câteva minute și să te intinzi pe covorul verde natural.

În urma unor discuții cu cei care locuiesc în zona Metalurgiei, unde Primăria Sectorului 4 construiește Parcul Tudor Arghezi, o adevărată oază de verdeață și de relaxare, s-a luat decizia ca în loc de alte clădiri și betoane să fie amenajată aici o plajă ecologică.

Dacă nu aveți resurse financiare să mergeți la mare, vă puteți destinde și în Sectorul 4. Lângă plaja ecologică vor fi montate dușuri, astfel că vă puteți răcori și bronza aproape la fel ca pe litoralul românesc, dar și să faceți un picnic alături de cei dragi sau organiza zile de naștere pentru cei mici.

Dacă vă aflați prin zonă puteți observa, printre sutele de copaci plantați de angajații Totul Verde.SA, că încep să se distingă terenurile de sport ( fotbal, baschet, tenis de masă), aleile pietonale, pista de alergare din tartan și fundația parcării supraetajate de la Parcul Tudor Arghezi.

Cele mai citite

Bali lansează o viză de nomad digital care îți permite să rămâi acolo timp de 5 ani

Indonezia speră să atragă mai mulți angajați care pot să lucreze remote (n.r. de la distanță) în țară cu o nouă viză pentru nomazi digitali. Viza...
00:00:51

VIDEO: Accident șocant de autobuz în Peru

Cel puțin 17 persoane, printre care trei copii, au fost rănite după ce un autobuz s-a răsturnat joi (23 iunie) pe o autostradă din...

Avantajele echipamentelor TIG WIG pentru o sudură de calitate

Ce este sudura TIG WIG? Sudarea TIG WIG poate fi considerată cea mai precisă dintre toate procesele de sudare existente. În multe sectoare și industrii...
Ultima oră
Pe aceeași temă